Πως δουλεύουμε

Η επιτυχία ενός γάμου και μιας εκδήλωσης βασίζεται στην μεθοδικότητα και στην συνέπεια ενός επαγγελματία dj γάμου και εκδηλώσεων.

Εμείς στην YOUR DJS έχουμε φτιάξει ένα μικρό πλάνο για το πως οργανώνουμε την κάθε εκδήλωση με μερικά απλά βήματα.

Έτσι θα έχουμε πάντα το σωστό και επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

ΒΗΜΑ 1: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά μέσω του site μας αλλά και μέσω των social media.
Μας υποβάλετε κάποιες βασικές πληροφορίες για την γαμήλια εκδήλωση ή το πάρτυ που θα καλύψουμε μουσικά. (πχ. ημερομηνία,τόπος διεξαγωγής,αριθμός καλεσμένων κτλ)
Από την στιγμή που υπάρχει διαθέσιμη ημερομηνία μας δίνεται κάποιες επιπλέον λεπτομέρειες) Όλα αυτά τα καταγράφουμε για να μπορέσουμε να σας δώσουμε ιδέες και λύσεις για το δικό σας γαμήλιο πάρτυ ή την δική σας εκδήλωση,καθώς και μία οικονομική πρόταση.

 

ΒΗΜΑ 2: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Βάση των αναγκών σας και των πληροφοριών που έχουμε συλλέξει απο σας,ετοιμάζουμε και σας παρουσιάζουμε μια οικονομική προσφορά όπου σας αναλύουμε όλες τις υπηρεσίες με τις οποίες θα παρέχουμε καλύψουμε την γαμήλια εκδήλωσή σας.

 

ΒΗΜΑ 3: ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Αφού έχετε δει και μελετήσει την οικονομική μας πρόταση και συμφωνείτε,μπορούμε να προχωρήσουμε στην υπογραφή του συμφωνητικού.
Αυτό το συμφωνητικό γίνεται για να σας διασφαλίζει την σωστή και παροχή υπηρεσιών και όλων όσων έχουμε συμφωνήσει καθώς και την δέσμευση της ημερομηνίας.
Με την υπογραφή του συμφωνητικού αυτού θα σας ζητηθεί να καταθέσετε μία προκαταβολή (30%) για την επικύρωση της ημερομηνίας. 

 

ΒΗΜΑ 4: MEETING

Έχοντας συμφωνήσει για όλες τις βασικές πληροφορίες την εκδήλωσης οργανώνουμε το ραντεβού για να συζητήσουμε το όλο μουσικό πλάνο της βραδιάς.
Μαζί οργανώνουμε την ροή του προγράμματος βλέποντας βασικές λεπτομέρειες της βραδιάς.
Όπως τα βασικά τραγούδια, (εισόδου, τούρτας, πρώτου χορού, ανθοδέσμης) καθώς και για το υπόλοιπο πρόγραμμα. Με βάση το στυλ και το ύφος που θα θέλατε. Και στην συνέχεια τι τραγούδια και είδη μουσικής θέλετε να παιχτούν και όλα αυτά που θέλετε να μην παιχτούν.

Φυσικά μπορούν να γίνουν και περισσότερα απο ένα ραντεβού.Γίνονται όσα χρειαστούν για να νιώσετε εσείς άνετα και να βεβαιωθείτε ότι έχουμε καλύψει τα πάντα. Ή σε περιπτώσεις που θέλετε να προσθέσουμε ή να αλλάξουμε κάτι.

ΒΗΜΑ 5: LAST CHECK

Aφού έχουμε κάνει όλα τα προηγούμενα βήματα και αφού έχουμε προετοιμαστεί όπως τα έχουμε συμφωνήσει ερχόμαστε σε επικοινωνία μερικές μέρες πριν την εκδήλωση.
Κάνουμε μία γρήγορη ανασκόπηση του μουσικού προγράμματος καθώς και οτιδήποτε άλλου θα σας παρέχουμε για να επιβεβαιώσουμε ότι δεν έχει γίνει κάποια αλλαγή.

 

ΒΗΜΑ 6: THIS IS THE DAY

Όλα έτοιμα στημένα και ελεγμένα.
Ο dj στη θέση του πανέτοιμος, o εξοπλισμός "ετοιμοπόλεμος".
Απολαύστε εσείς και οι καλεσμένοι σας μια μοναδική εκδήλωση ένα μοναδικό πάρτυ όπως το έχετε ονειρευτεί!!

 

ΒΗΜΑ 7: THIS IS THE HAPPY END

Με το τέλος της εκδήλωσης χαλαρώνουμε όλοι μαζί μετά απο ένα ξέφρενο και επιτυχημένο πάρτυ :)
Εμείς μαζεύουμε και αποχαιρετούμε τελευταίοι τον χώρο την εκδήλωσης.


Deprecated: Non-static method modSlideLikebox::getLikebox() should not be called statically in /var/www/vhosts/onlinesms.gr/yourdjs.gr/modules/mod_facebook_slide_likebox/mod_facebook_slide_likebox.php on line 14