Πραγματοποιήθηκε το πρώτο WDJC

Το 1ο Πανελλαδικό Συνέδριο για το Wedding Entertainment WDJC έλαβε χώρα στις 25-26 Μαρτίου στον Πολυχώρο Πολιτισμού «ΑΘΗΝΑΪΣ» στην περιοχή του Βοτανικού στην Αθήνα.

Πρόκειται για ένα συνέδριο το οποίο απευθύνθηκε κυρίως σε DJs και επαγγελματίες που προσφέρουν υπηρεσίες μουσικής κάλυψης στο χώρο του γάμου και των events.

Τα τελευταία χρόνια, έχουν σημειωθεί σημαντικές αλλαγές στη διεθνή βιομηχανία του γάμου, οι οποίες ανεβάζουν πολύ τις απαιτήσεις για τον Έλληνα dj καθώς και για τον επιχειρηματία που ασχολείται με τη διοργάνωση και τη διεξαγωγή γαμήλιων δεξιώσεων.Όλες αυτές οι αλλαγές κατέστησαν απαραίτητο το πρώτο αυτό Πανελλαδικό Συνέδριο για το Wedding Entertainment WDJC και φυσικά η YOURDJS και ο Πάνος Πιρετζής δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια διοργάνωση.Ήμασταν εκεί απο την πρώτη ως και την τελευταία στιγμή του συνεδρίου βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα και γεμάτοι φρέσκιες ιδέες για την δουλειά μας.

Τα καλύτερα έρχονται!!!

     


Deprecated: Non-static method modSlideLikebox::getLikebox() should not be called statically in /var/www/vhosts/onlinesms.gr/yourdjs.gr/modules/mod_facebook_slide_likebox/mod_facebook_slide_likebox.php on line 14