Μουσικά Χριστούγεννα!! Τραγούδια για τις γιορτές!!

Τα Χριστούγεννα κατα γενική ομολογία είναι η πιο εορταστική περίοδος του έτους.

Από όπου κι αν το δούμε, από τα χαρμόσυνα και θρησκευτικά μηνύματα, την μεγάλη διάρκεια του εορταστικού κλίματος, το γεγονός ότι αποτελεί σοβαρό λόγο διακοπών,τα εορταστικά φαγητά (κυρίως τα γλυκά), τα δώρα, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα με τα λαμπάκια τους και για κάποιους περισσότερο τυχερούς τα χιονισμένα χριστουγεννιάτικα τοπία,οι γιορτές των Χριστουγέννων έχουν το δικό τους ιδιαίτερο κλίμα.

Και φυσικά σ αυτό το ιδαίτερα γιορτινό κλίμα η μουσική δεν θα μπορούσε παρά να είναι βασικό στοιχείο,τα Χριστούγεννα είναι ίσως η μόνη εορταστική περίοδος, στην οποία είναι απαραίτητη η ξεχωριστή μουσική υπόκρουση.

Ο κατάλογος με τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια είναι τεράστιος αν σκεφτούμε ότι εδώ και δεκαετίες ανανεώνεται με νέες κυκλοφορίες σε κάθε είδος μουσικής, από την κλασική έως την ποπ, παρά την κρίση που υπάρχει στη μουσική βιομηχανία.

Εμείς εδώ στο yourdjs.gr σκεφτήκαμε να σας παρουσιάσουμε δέκα απο τα πιο αγαπημένα μας και πολύ κλασσικά κομμάτια που θα μας κρατήσουν καλή συντροφιά και τις φετινές γιορτές.

1. Santa Claus is coming to town - Frank Sinatra

2. Driving home for Christmas - Chris Rea

3. It's the most wonderful time of the year - Andy Williams

4. Feliz Navidad - Jose Feliciano

5. Let it snow! Let it snow! Let it snow! - Dean Martin

6. Last Christmas - Wham

7. Jingle bell rock - Billy Idol

8. All i want for Christmas is you - Mariah Carey

9. Jingle bells - Frank Sinatra

10. Silent night - Elvis Presley

 

Η ομάδα μας αποτελείται από ανθρώπους
που γνωρίζουν άριστα το αντικείμενο της μουσικής