Γαμήλια δεξίωση - Σωστή διαμόρφωση του χώρου


Αν θα θέλατε ο γάμος σας να εξελιχτεί σε ένα απίστευτο party καλό θα ήταν να προσέξετε κάποιες λεπτομέρειες στον χώρο της δεξίωσης που μπορεί να είναι σημαντικές και να κάνουν την διαφορά.

Μερικές από αυτές είναι οι εξής:

- Αν ο χώρος που έχετε επιλέξει έχει πίστα,προσπαθήστε να βάλετε όσο τον δυνατό περισσότερα τραπέζια δίπλα στην πίστα και επιλέξτε να καθήσουν εκεί καλεσμένοι τους οποίους θεωρείτε “χορευταράδες”.Επιλέξτε να βάλετε νεαρότερους σε ηλικία ίσως,όπως κάποιους κολλητούς φίλους ή κοντινούς συγγενείς που ξέρετε ότι θα τιμήσουν την πίστα και με το παραπάνω.

- Αν έχετε bar με αλκοόλ επίσης προσπαθήστε να το βάλετε όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πίστα ώστε να αποφύγετε τα “πηγαδάκια” που μπορεί να δημιουργηθούν μακριά από την πίστα. Το ίδιο ισχύει και για το photobooth ή οτιδήποτε άλλο έχετε προσαρμόσει στην δεξίωσή σας.

- Αν η δεξίωση είναι σε κλειστό χώρο πολυ σηματικό είναι και το θέμα του καπνίσματος.Είναι κάτι που θα πρέπει να διευκρινιστεί απο πριν.Είναι άσχημο να είναι η αίθουσα μονίμως άδεια απο καλεσμένους που βρίσκονται έξω για τσιγάρο.Είναι και ένας λόγος που πιθανό κάποιοι να φύγουν νωρίς απο το πάρτι

Deprecated: Non-static method modSlideLikebox::getLikebox() should not be called statically in /var/www/vhosts/onlinesms.gr/yourdjs.gr/modules/mod_facebook_slide_likebox/mod_facebook_slide_likebox.php on line 14