6 ενδείξεις ότι οι καλεσμένοι πέρασαν φανταστικά


.Διασκέδασαν όσο λένε ή είναι απλά ευγενικοί; Ανακαλύψτε το, με τα σημάδια που σας δίνουμε.

1. Η μουσική παρατάθηκε.Η γεμάτη πίστα είναι πάντα σημάδι ενός πετυχημένου πάρτι. Αν οι καλεσμένοι σας παρακαλούσαν τον DJ για ένα ακόμα τραγούδι, στο τέλος της βραδιάς, τότε ξέρετε πώς ήταν ο τέλειος γάμος.

2. Βγήκαν τα παπούτσια Είναι κοινή λογική: κανείς δεν βγάζει τα παπούτσια του, εκτός κι αν νιώθει χαλαρά, και κανείς δεν νιώθει χαλαρά αν δεν περνάει καλά.

3. Νέες φιλίες δημιουργήθηκαν Οι καινούργιες γνωριμίες, σημαίνουν ότι δημιουργήσατε μια ζεστή, διασκεδαστική εκδήλωση που η ατμόσφαιρά της έφερε κοντά, μέχρι χτες αγνώστους. Μην παραξενευτείτε λοιπόν, αν δείτε τον θείο σας να χορεύει με την κουμπάρα.

4. Το after party κράτησε καλά Είτε ήταν ένα ακόμη ποτό στο μπαρ ή ένας ακόμη χορός εκείνοι οι τελευταίοι καλεσμένοι, διασκέδασαν τόσο πολύ, που δεν ήθελαν η νύχτα να τελειώσει.

5. Ακόμα μιλούν για τη δεξίωση Το κέφι; Ο χορος; H φοβερή μουσική; Δεν σταματούν να μιλάνε για όλα τα υπέροχα στοιχεία του γαμήλιου παρτι σας. Απολαύστε τις φιλοφρονήσεις...Βάλατε κι εσείς το χεράκι σας.

6. Θέλουν όλοι τον dj σας Και τέλος, ενώ οι φιλοφρονήσεις είναι υπέροχες και καλοδεχούμενες, δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιβράβευση από τις απομιμήσεις. Όταν οι φίλοι, που ετοιμάζουν κι εκείνοι το γάμο τους, αρχίσουν να έρχονται σε σας για συμβουλές και ζητούν τα τηλέφωνα του dj που έπαιξε στο γάμο σας, πάρτε το ως μια απόδειξη για το άψογο γούστο σας.


Deprecated: Non-static method modSlideLikebox::getLikebox() should not be called statically in /var/www/vhosts/onlinesms.gr/yourdjs.gr/modules/mod_facebook_slide_likebox/mod_facebook_slide_likebox.php on line 14