4 λάθη στην επιλογή μουσικής για το γαμήλιο party


1. Το κομμάτι σας (απόφαση ζωής;) Είναι όντως αρκετά σημαντικό, αλλά δεν είναι και να σε απασχολεί μανιωδώς και σίγουρα όχι κάτι για το οποίο θα έρθεις σε κόντρα ή θα μαλώσεις με τον σύντροφο σου. Μπορούμε και εμείς να σας βοηθήσουμε στην επιλογή...Το μόνο που χρειάζεται είναι να συζητήσουμε το στυλ που σας αρέσει ή να μας πείτε κάποιο χαρακτηριστικό της σχέσης σας.Ακόμη και αν δεν καταλήξετε σε κάποιο κομμάτι από κοινού μπορείτε απλά να μας πείτε τα αγαπημένα σας κομμάτια και να ετοιμάσουμε ένα remix με όλα!!!

2. Χόρεψε Νουρεγιεφ μου Μπορεί εσύ να ξετρελαίνεσαι για το χορό αλλά ίσως να μην συμβαίνει το ίδιο και με τον σύντροφο σου. Μην επιμένεις, λοιπόν, στην είσοδο ή στο πρόγραμμα να υπάρχουν εξειδικευμένα κομμάτια τύπου tango,mambo,cha cha.Επίσης – και κυρίως – μην τον σέρνεις σε μαθήματα χορού με το ζόρι. Αν δεν θέλει, δεν θέλει.

3. Η "φιλική" κομπανία Το ότι ο ξάδελφος-αδελφός-φίλος σου ξέρει να παίζει κάποιο όργανο ή συμμετέχει ερασιτεχνικά σε μια μπάντα δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τον αναγκάσετε να παίξει live στο γάμο σας καθώς ούτε όρεξη μπορεί να έχει ούτε και την άνεση να σας ζητήσει λεφτά να έχει. Με λίγα λόγια, μπορεί να φέρεις κάποιον σε δύσκολη θέση και να μην μπορέσει να σου αρνηθεί ενώ στην πραγματικότητα καθόλου δεν θέλει να "ντύσει" το πάρτι σου με μουσική!

4. Άλλος κανείς για DJ;! Πολλοί έχουν το μικρόβιο του dj και το απωθημένο να παίξουν μουσική αλλά ο γάμος σας δεν είναι αυτή η ευκαιρία. Το να «μειώσετε» το ρόλο του επαγγελματία για να πηγαίνει όποιος θέλει και να βάζει τραγούδια μάλλον δεν θα έχει τα καλύτερα αποτελέσματα. Οπότε πρόσεξε πόσο «αέρα» θα δώσεις στους επίδοξους dj για να μην χρειαστεί να τσακωθείτε εκείνη τη στιγμή.