Συχνές Ερωτήσεις

Ε. Πότε πρέπει να κλείσουμε τον dj;

To καλύτερο δυνατό θα ήταν 5-6 μήνες πριν την εκδήλωση ή ακόμη νωρίτερα αν ψάχνετε "δυνατά" ονόματα ή τον αγαπημλενο σας dj

Ε. Γιατί μερικοί djs είναι πιο ακριβοί απο άλλους;

Όπως σε όλους τους τομείς έτσι και εδώ ισχύει ο νόμος της αγοράς,ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης.Συνήθως αυτοί που ζητάνε περισσότερα χρήματα απο κάποιους άλλους το αξίζουν.
Οι εμπειρότεροι συνήθως είναι και οι ακριβότεροι.Χρεώνουν περισσότερα γιατί έχουν καλή φήμη και περισσοότερες "ώρες πτήσης" στο ενεργητικό τους.
Ο χειρότερος τρόπος να επιλέξετε dj είναι με βάση την τιμή.
Μην ρισκάρετε την επιτυχία του party σας με έναν φθηνότερο μη επαγγελματία ή ακόμη χειρότερα με κάποιον φίλο η γνωστό που έχει έναν υπολογιστή και "παίζει" μουσική.

Ε. Ο dj θα παίξει αυτά ακριβώς που θα ζητήσει το ζευγάρι ή θα κάνει αυτό του κεφαλιού του;

Να ξακαθαρίσουμε ότι ο dj δεν είναι jukebox.Φυσικά δεν θα απορρίψει τις επιλογές και τα θέλω του ζευγαριού,αλλά θα τα συνδυάσει στην σωστή στιγμή με τραγούδια που νομίζει απο την πείρα του ότι να ξασηκώσουν το πλήθος.Μην ξεχνάμε ότι στόχος πάντα είναι μια γεμάτη πίστα με κέφι και πολυ χορό.

Ε. Πριν την εκδήλωση θα υπάρξουν συναντήσεις και ραντεβού;

Φυσικά θα υπάρξουν συναντήσεις με το ζευγάρι,όχι μόνο μία αλλά όσες φορές χρειαστεί για να επιλέξουμε μαζί το τραγούδι εισόδου,πρώτου χορού και τούρτας,αλλα και να συζητήσουμε απο κοινού για όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Ε. Οι djs παίζουν μόνο μοντέρνα σύγχρονα ακούσματα; Με τους παραδοσιακούς γάμους τι γίνεται;

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι ένας έμπειρος και επαγγελματίας dj περιλαμβάνει όλα τα είδη της μουσικής.Η παραδοσιακή μουσική αποτελεί ένα πολυ σημαντικό μέρος της κουλτούρας και του πολιτισμού μας.Αν παιχτεί σωστά το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλύτερο απο αυτό της ορχήστρας.

Ε. Δέχεστε παραγγελίες από τους καλεσμένους σε ένα γαμήλιο πάρτυ;

Φυσικά ναι! Αν «κολλάνε» στο πρόγραμμα παίζουν αμέσως. Αν όχι παίζουν λίγο αργότερα εφ' όσον είναι εφικτό και λογικό.

Ε. Βοηθάτε το ζευγάρι στην εύρεση τραγουδιών εισόδου, τούρτας και πρώτου χορού;

Εννοείται.Πάντα. Πάντα υπάρχουν λίστες λίστες με προτεινόμενα τραγούδια για όλα τα παραπάνω καθώς επίσης για ανθοδέσμη , καλτσοδέτα κτλ...

Ε. Χρειάζεστε κάποια προκαταβολή;

Το 30% του ποσού τυπικά καταβάλεται για να κλείσετε την ημερομηνία της εκδήλωσης.

Ε. Μπορούμε να έρθουμε να σας ακούσουμε σε ένα γάμο;

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι φυσικά ναι, αν και δεν το προτείνουμε απόλυτα. Το κάθε event είναι διαφορετικό. Το να έρθετε σε ένα γάμο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα ακούσετε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της μουσικής που μπορεί να συνδυάσει ο DJ σας. Αν για παράδειγμα το ζευγάρι που κάνει το γάμο έχει ζητήσει από τον DJ να παίξει 4-5 ώρες παραδοσιακής μουσικής, αυτό δεν σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος DJ κάνει το ίδιο πρόγραμμα σε άλλους γάμους και το συγκεκριμένο στυλ μουσικής να μην είναι σε καμία περίπτωση αντιπροσωπευτικό δείγμα της δουλειάς του για να κριθεί από αυτό. Για να δείτε όμως δείγματα της δουλειάς μας υπάρχουν στο site (yourdjs.gr) αλλά και στην σελίδα μας στο youtube αρκετά βιντεάκια.Έτσι δεν χρειάζεται να τρέχετε σε άλλους γάμους, ούτε ο DJ να έρχεται σε δύσκολη θέση να ζητά από ζευγάρια να φέρει ακάλεστο κόσμο στο γάμο τους.

Ε. Μπορούμε να σας συναντήσουμε από κοντά για να μας κατατοπίσετε καλύτερα και να συζητήσουμε για την μουσική;

Θεωρούμε αυτονόητο πως θα γνωριστούμε από κοντά και θα σας βοηθήσουμε σε κάθε πιθανό ζήτημα που σας απασχολεί είτε μας επιλέξετε είτε όχι. Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας συναντήσουμε προκειμένου να ενημερωθείτε καλύτερα, και εσείς και εμείς.

Ε. Επιθυμώ να συνεργαστούμε αλλά ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί η δεξίωσή μου δεν επιτρέπει την παρουσία άλλου DJ-Εταιρείας. Τι μπορεί να γίνει σε αυτή την περίπτωση;

Είναι συχνό φαινόμενο, ορισμένοι χώροι δεξιώσεων να μην επιτρέπουν σε άλλες εταιρείες ή επαγγελματίες – πέραν των μόνιμων συνεργατών τους – να ασκούν δραστηριότητες στον χώρο τους. Ανεξάρτητα από τους λόγους για τους οποίους συμβαίνει αυτό, πιστεύουμε πως είναι δικαίωμά σας να απιλέξετε εσείς τον dj που επιθυμείτε και θα πρέπει να επιμείνεται σ΄αυτό. Πιθανότατα στο τέλος της δεξίωσης να λάβετε συγχαρητήρια για την επιλογή σας από τους αρμόδιους του χώρου και εμείς ίσως κάποια πρόταση συνεργασίας.

Η ομάδα μας αποτελείται από ανθρώπους
που γνωρίζουν άριστα το αντικείμενο της μουσικής